Cautare

5131 de rezultate pentru "ionita stoica ion" (3.61 secunde)
Co-autorul Platformei Liberale, Valeriu Stoica, a declarat ca intentia grupului "Stolojan-Stoica" nu este aceea de a rupe PNL in doua, ci, din contra, ar vrea ca partidul sa devina un actor principal in procesul de unificare a fortelor de centru-dreapta din Romania.
"Calitatea de membru al PNL este incompatibila cu adeziunea la platforma Stolojan-Stoica. ... Stolojan si Stoica au avansat ideea ca preluarea ad-interim a presedintiei PNL de catre Gheorghe Flutur este singura garantie ca un Congres extraordinar va permite desfasurarea unei competitii oneste, la adapost de manipularile curentului "petroliberal".
Grupul de initiativa pentru unitatea PNL, condus de ministrul Gheorghe Flutur, va avea astazi o intalnire oficiala cu reprezentantii platformei Stoica - Stolojan. ... "Cine nu e cu noi e impotriva noastra!" Calin Popescu Tariceanu i-a invitat pe toti cei care sustin gruparea Stoica - Stolojan sa plece din PNL.
Dupa intalnirea de luni seara dintre initiatorii Platformei liberale, Stolojan-Stoica, si semnatarii Apelului la unitate liberala, condus de Gheorghe Flutur, aripa disidenta din PNL s-a intarit, Flutur devenind al treilea om de forta al echipei care se opinteste din rasputeri sa-l dea jos pe liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
Platformistii nu renunta la recuperarea PNL La randul sau, si fostul presedinte liberal Valeriu Stoica a infirmat ieri zvonurile privind aparitia unui nou partid si a subliniat ca liderii Platformei Liberale nu au renuntat la obiectivul de a recupera PNL.
"In toata strategia aceasta a PLD eu vad doar mana lui Viorel Stoica.
Theodor Stolojan si Valeriu Stoica au fost acuzati ca au incercat, in ultimii doi ani, sa impuna o dictatura a minoritatii in cadrul PNL, respectiv sa "ucida" democratia interna din partid.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca, Gheorghe Flutur, Mircea Iustian si Radu Feldman Alexandru au acuzat din nou practicile presedintelui liberal, aratand ca in orice tara democratica un premier pus in situatia in care a fost pus Tariceanu ar fi demisionat pe loc.
Valeriu Stoica, membru al conducerii provizorii a PLD, declarase, joi, ca ICCJ a respins contestatia facuta de PNL fata de semnul electoral depus de PLD pentru alegerile europene. PLD a depus, in 20 februarie, la Biroul Electoral Central, semnul sau electoral pentru alegerile parlamentare europene, a precizat Stoica.
Primul Congres PLD a consfintit trioul Stolojan-Flutur-Stoica la conducerea partidului. ... Oficializarea trioului Stolojan-Flutur-Stoica Alegerea structurii de conducere a partidului nu a fost marcata de surprize.
Liberal-democratul Valeriu Stoica si democratul Vasile Blaga vor conduce, in PDL, o comisie paritara ce se va constitui pentru rezolvarea eventualelor conflicte dintre PD si PLD, la nivel local.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, duminica, la lansarea cartii sale,"Unificarea dreptei", ca al doilea tur al localelor reprezinta "un test extraordinar", aratand ca batalia pentru Bucuresti nu este doar batalia pentru Capitala, ci este batalia pentru Romania.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
De astazi, PSD poate face, matematic, majoritate fara PNL Trecerea senatorului Stefan Stoica, ales intr-un colegiu din Ialomita, de la PP-DD la PSD, oficializata luni, pune partidul lui Victor Ponta intr-o pozitie de superioritate in Senat, fata de PNL, grupul social-democratilor avand astfel la indemana o majoritate alternativa, fara liberali.
Septimiu Stoica, presedintele BVB, a declarat ca desi, in Japonia aceasta platforma a avut succes, au fost si cazuri in care acest sistem a inregistrat esecuri.
"Aceasta Autostrada a Sudului, astfel cum este ea gandita, ar urma sa se intersecteze tocmai cu viitoarea Centura de Sud a Craiovei", a explicat Stefan Stoica, directorul regional al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova, din subordinea CNADNR.
Cursele de la pranz, cand aterizeaza cele mai multe avioane sunt deja pe break-even (nu mai genereaza pierderi - n.r.), iar ulterior traficul scade spre seara, cel mai scazut fiind la ora 11", spune Laurentiu Stoica, directorul general al CFR Calatori.
"Valoarea estimativa a pagubelor este de aproximativ 2,7 milioane de lei", a declarat Mariana Stoica-Spahiu, sef serviciu Implementare Politici Vegetale din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Regionala (DADR) Dolj.
Cu prilejul praznicului Sfintilor 40 de Mucenici, se oficiaza Sfanta Liturghie a Sfantului Grigorie Dialogul sau a Darurilor mai inainte sfintite, spune purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, parintele Constantin Stoica.
Magda Marincovici) O interventie de microneurochirurgie la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri a fost efecutata, intr-un spital privat, de o echipa interdisciplinara (ATI, neurochirurgie), coordonata de medicul Sergiu Stoica.
google-analytics.com